Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478
Title: | Đặc điểm hóa lý của hạt và dầu mướp đắng trích ly bằng ethyl acetate | Authors: | Trần, Thị Hoài Hoàng, Lan Phượng Vũ, Thị Huyền Phạm, Thị Minh Huệ Ngô, Thị Hạnh Lại, Thị Ngọc Hà |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.764-772 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318691 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V19S062021764.pdf | 513.52 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.