Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Hoài
dc.contributor.authorHoàng, Lan Phượng
dc.contributor.authorVũ, Thị Huyền
dc.contributor.authorPhạm, Thị Minh Huệ
dc.contributor.authorNgô, Thị Hạnh
dc.contributor.authorLại, Thị Ngọc Hà
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:13Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:13Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318691en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.764-772 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleĐặc điểm hóa lý của hạt và dầu mướp đắng trích ly bằng ethyl acetateen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021764.pdf513.52 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

20
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.