Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Hoài
dc.contributor.authorHoàng, Lan Phượng
dc.contributor.authorVũ, Thị Huyền
dc.contributor.authorPhạm, Thị Minh Huệ
dc.contributor.authorNgô, Thị Hạnh
dc.contributor.authorLại, Thị Ngọc Hà
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:13Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:13Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318691en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.764-772 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleĐặc điểm hóa lý của hạt và dầu mướp đắng trích ly bằng ethyl acetateen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S062021764.pdf
  • Size : 513,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.