Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478
Title: Đặc điểm hóa lý của hạt và dầu mướp đắng trích ly bằng ethyl acetate
Authors: Trần, Thị Hoài
Hoàng, Lan Phượng
Vũ, Thị Huyền
Phạm, Thị Minh Huệ
Ngô, Thị Hạnh
Lại, Thị Ngọc Hà
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.764-772 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318691
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49478
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021764.pdf513.52 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

20
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.