Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46691
Title: | Nghiên cứu chế biến bột nêm thực phẩm từ dịch đạm thủy phân thịt cá rô phi (Oreochromis niloticus) bằng hỗn hợp alcalase và flavourzyme | Authors: | Trương, Thị Mộng Thu Nguyễn, Chí Cường |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2021 - no.2 - tr.2420-2429 - ISSN.2855-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322419 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46691 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V5S220212420.pdf | 352.63 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.