Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45846
Title: Thành phần hóa học của cây ngâu (Aglaia odorata) và ngâu Biên Hòa (Aglaia hoaensis)
Authors: Lê, Chí Hào
Nguyễn, Ngọc Diễm Thy
Nguyễn, Thị Thảo Ly
Nguyễn, Thị Lệ Thu
Bùi, Quốc Thái
Trần, Thu Phương
Nguyễn, Diệu Liên Hoa
Keywords: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1245-1255 - ISSN.2588-106X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323075
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45846
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv149V5S320211245.pdf1.97 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.