Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Chí Hào
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Diễm Thy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thảo Ly
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lệ Thu
dc.contributor.authorBùi, Quốc Thái
dc.contributor.authorTrần, Thu Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Diệu Liên Hoa
dc.date.accessioned2023-12-15T01:41:12Z-
dc.date.available2023-12-15T01:41:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323075en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45846-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1245-1255 - ISSN.2588-106Xen
dc.subjectPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleThành phần hóa học của cây ngâu (Aglaia odorata) và ngâu Biên Hòa (Aglaia hoaensis)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv149V5S320211245.pdf
  • Size : 1,97 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.