Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746
Title: Nghiên cứu quy trình công nghệ chế biến gia vị rắc cơm từ rong mứt Việt Nam [porphyra. sp.)
Authors: Trần, Thị Phương Kiều
Đặng, Thúy Mùi
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.14 - tr.74-79 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326065
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S142021074.pdf942.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.