Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746
Title: | Nghiên cứu quy trình công nghệ chế biến gia vị rắc cơm từ rong mứt Việt Nam [porphyra. sp.) | Authors: | Trần, Thị Phương Kiều Đặng, Thúy Mùi |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.14 - tr.74-79 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326065 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S142021074.pdf | 942.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.