Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Kiều
dc.contributor.authorĐặng, Thúy Mùi
dc.date.accessioned2023-12-15T01:04:47Z-
dc.date.available2023-12-15T01:04:47Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326065en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42746-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.14 - tr.74-79 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu quy trình công nghệ chế biến gia vị rắc cơm từ rong mứt Việt Nam [porphyra. sp.)en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S142021074.pdf942.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.