Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42490
Title: Ảnh hưởng của trao quyền về mặt tâm lý đến việc thực hiện an toàn thực phẩm và chất lượng món ăn tại các doanh nghiệp nhà hàng, khách sạn ở TP. Hồ Chí Minh
Authors: Mai, Lưu Huy
Trần, Huy Cường
Keywords: Kinh tế và Dự báo
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Kinh tế và Dự báo - 2021 - no.24 - tr.115 - 118 - ISSN.0866-7120
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=325710
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42490
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv139S242021115.pdf640.19 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

49
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.