Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892
Title: Nghiên cứu bổ sung whey protein để cải thiện chất lượng xúc xích nhũ tương
Authors: Phan, Thanh Tâm
Houangsa, Honglikith
Keywords: Khoa học và Công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.8B - tr.60-64 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327455
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8S8B2021060.pdf1.64 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.