Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892
Title: | Nghiên cứu bổ sung whey protein để cải thiện chất lượng xúc xích nhũ tương | Authors: | Phan, Thanh Tâm Houangsa, Honglikith |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.8B - tr.60-64 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327455 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv8S8B2021060.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.