Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thanh Tâm
dc.contributor.authorHouangsa, Honglikith
dc.date.accessioned2023-12-14T09:16:20Z-
dc.date.available2023-12-14T09:16:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327455en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41892-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.8B - tr.60-64 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu bổ sung whey protein để cải thiện chất lượng xúc xích nhũ tươngen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8S8B2021060.pdf1.64 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.