Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019
Title: | Sử dụng dầu ô liu làm phụ gia để hạn chế oxy hóa chất béo trong thịt bò xay | Authors: | Nguyễn, Dương Hồng Lan Trần, Thị Thu Trà Tôn, Nữ Minh Nguyệt Lê, Văn Việt Mẫn |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.08 - tr.142 - 148 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317014 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S082021142.pdf | 3.95 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.