Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019
Title: Sử dụng dầu ô liu làm phụ gia để hạn chế oxy hóa chất béo trong thịt bò xay
Authors: Nguyễn, Dương Hồng Lan
Trần, Thị Thu Trà
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Lê, Văn Việt Mẫn
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.08 - tr.142 - 148 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317014
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S082021142.pdf
  • Size : 3,95 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.