Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Hồng Lan
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Trà
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệt
dc.contributor.authorLê, Văn Việt Mẫn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:23Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317014en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38019-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.08 - tr.142 - 148 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleSử dụng dầu ô liu làm phụ gia để hạn chế oxy hóa chất béo trong thịt bò xayen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S082021142.pdf3.95 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.