Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34344
Title: Một số yếu tố quan trọng tác động đến dự định hành vi sử dụng thực phẩm chay tại Việt Nam = Some key factors impacting customer’s purchase intention vegetarian food in Vietnam
Authors: Đỗ, Phương Linh
Nguyễn, Quyết
Vũ, Tuấn Dương
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.136-143 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330597
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34344
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V57S042021136.pdf3.08 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.