Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333
Title: Ảnh hưởng của dịch chiết rong đỏ đến chất lượng tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus Vannamei) bảo quản lạnh = The effect of red seaweed extract on quality of whiteleg shrimp (Litopenaeus Vannamei) during iced storage
Authors: Nguyễn, Thế Hân
Lâm, Thanh Ngọc
Nguyễn, Thị Mận
Nguyễn, Thị Tuyết Như
Đặng, Thị Thu Hương
Khổng, Trung Thắng
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.118-123 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330592
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V57S042021118.pdf2.71 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.