Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hân
dc.contributor.authorLâm, Thanh Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mận
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Như
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorKhổng, Trung Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:46Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:46Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330592en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.118-123 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleẢnh hưởng của dịch chiết rong đỏ đến chất lượng tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus Vannamei) bảo quản lạnh = The effect of red seaweed extract on quality of whiteleg shrimp (Litopenaeus Vannamei) during iced storageen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V57S042021118.pdf2.71 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.