Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hân
dc.contributor.authorLâm, Thanh Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mận
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Như
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorKhổng, Trung Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:46Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:46Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330592en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34333-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.118-123 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleẢnh hưởng của dịch chiết rong đỏ đến chất lượng tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus Vannamei) bảo quản lạnh = The effect of red seaweed extract on quality of whiteleg shrimp (Litopenaeus Vannamei) during iced storageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V57S042021118.pdf
  • Size : 2,71 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.