Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và độ mặn lên tăng trưởng và hiệu quả sử dụng thức ăn của tôm càng xanh = Effects of temperature and salinity on growth and feed utilization effciency of freshwater prawn | Authors: | Trần, Lê Cẩm Tú Nguyễn, Viết Hiển Trần, Minh Phú Trần, Thị Thanh Hiền |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.129 - 134 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329375 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S62021129.pdf | 196.38 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.