Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và độ mặn lên tăng trưởng và hiệu quả sử dụng thức ăn của tôm càng xanh = Effects of temperature and salinity on growth and feed utilization effciency of freshwater prawn
Authors: Trần, Lê Cẩm Tú
Nguyễn, Viết Hiển
Trần, Minh Phú
Trần, Thị Thanh Hiền
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.129 - 134 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329375
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S62021129.pdf196.38 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.