Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Lê Cẩm Tú
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Hiển
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Hiền
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:54Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:54Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329375en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33882-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.129 - 134 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và độ mặn lên tăng trưởng và hiệu quả sử dụng thức ăn của tôm càng xanh = Effects of temperature and salinity on growth and feed utilization effciency of freshwater prawnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S62021129.pdf
  • Size : 196,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.