Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33819
Title: Sử dụng thức ăn bổ sung chất chiết lá lựu (Punica granatum) phòng bệnh hoại tử gan tụy cấp tính trên tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Use of dietary pomegranate (Punica granatum) leaf extract for prevention of acute hepatopancreatic necrosis disease in whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei)
Authors: Trần, Thị Tuyết Hoa
Hồng, Mộng Huyền
Lê, Quốc Việt
Nguyễn, Trọng Tuân
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.160-168 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331631
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33819
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57SCDTS2021160.pdf463.9 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.