Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Tuyết Hoa
dc.contributor.authorHồng, Mộng Huyền
dc.contributor.authorLê, Quốc Việt
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:35Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:35Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331631en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33819-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.160-168 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleSử dụng thức ăn bổ sung chất chiết lá lựu (Punica granatum) phòng bệnh hoại tử gan tụy cấp tính trên tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Use of dietary pomegranate (Punica granatum) leaf extract for prevention of acute hepatopancreatic necrosis disease in whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57SCDTS2021160.pdf
  • Size : 463,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.