Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32101
Title: Ảnh hưởng của mật độ nấm men đến quá trình lên men nước dưa hấu = Impacts of the yeast density on the fermentation of watermelon juice
Authors: Phan, Thị Kiều Linh
Keywords: Tạp chi Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chi Công thương - 2021 - no.14 - tr.356-360 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332003
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32101
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S142021356.pdf637.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.