Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31850
Title: | Khảo sát các điều kiện lên men và hoạt tính kháng oxy hóa của rượu vang chùm ruột (Phyllanthus acidus (L.) SKEELS) = Determination of fermentation conditions and antioxidant activity of Phyllanthus acidus (L.) SKEELS wine | Authors: | Huỳnh, Ngọc Thanh Tâm Nguyễn, Ngọc Phương Trang Trần, Thị Mai Thi Nguyễn, Thanh Thảo Nguyên Lâm, Thảo Nhi |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.144-150 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331082 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31850 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V57S6B2021144.pdf | 491.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.