Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Phương Trang
dc.contributor.authorTrần, Thị Mai Thi
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Thảo Nguyên
dc.contributor.authorLâm, Thảo Nhi
dc.date.accessioned2023-12-12T08:09:51Z-
dc.date.available2023-12-12T08:09:51Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331082en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31850-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.144-150 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleKhảo sát các điều kiện lên men và hoạt tính kháng oxy hóa của rượu vang chùm ruột (Phyllanthus acidus (L.) SKEELS) = Determination of fermentation conditions and antioxidant activity of Phyllanthus acidus (L.) SKEELS wineen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S6B2021144.pdf
  • Size : 491,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.