Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598
Title: Thực hành an toàn vệ sinh thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn bán trú trong các trường học của thành phố Thanh Hóa năm 2020 = Food safety practices of food processors at Thanh Hoa city schools in 2020
Authors: Lê, Hồng Quang
Lê, Thị Hương
Dương, Thị Thu Hiền
Nguyễn, Thùy Ninh
Nguyễn, Thị Thu Liễu
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.122-129 - ISSN.2354-080X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332660
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V146S102021122.pdf227.9 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.