Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hồng Quang
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.contributor.authorDương, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Ninh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Liễu
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:27Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332660en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.122-129 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleThực hành an toàn vệ sinh thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn bán trú trong các trường học của thành phố Thanh Hóa năm 2020 = Food safety practices of food processors at Thanh Hoa city schools in 2020en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021122.pdf
  • Size : 227,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.