Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598
Title: | Thực hành an toàn vệ sinh thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn bán trú trong các trường học của thành phố Thanh Hóa năm 2020 = Food safety practices of food processors at Thanh Hoa city schools in 2020 | Authors: | Lê, Hồng Quang Lê, Thị Hương Dương, Thị Thu Hiền Nguyễn, Thùy Ninh Nguyễn, Thị Thu Liễu |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.122-129 - ISSN.2354-080X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332660 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31598 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv251V146S102021122.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.