Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Title: | Ảnh hưởng của nồng độ chất hỗ trợ tạo keo đến độ ổn định của dung dịch nano bạc sả = Effects of colloid concentrations to the stability of The nano-silver lemongrass solution |
Authors: | Lương, Thị Tú Uyên Vũ, Ngọc Bội Nguyễn, Thanh Quảng Lương, Quý Phương Nguyễn, Thị Như Thảo Nguyễn, Thị Mỹ Trang |
Keywords: | Tạp chí Khoa học |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859-2252 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278493 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.