Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Title: Ảnh hưởng của nồng độ chất hỗ trợ tạo keo đến độ ổn định của dung dịch nano bạc sả = Effects of colloid concentrations to the stability of The nano-silver lemongrass solution
Authors: Lương, Thị Tú Uyên
Vũ, Ngọc Bội
Nguyễn, Thanh Quảng
Lương, Quý Phương
Nguyễn, Thị Như Thảo
Nguyễn, Thị Mỹ Trang
Keywords: Tạp chí Khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278493
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12020002.pdf690.97 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.