Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lương, Thị Tú Uyên | |
dc.contributor.author | Vũ, Ngọc Bội | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thanh Quảng | |
dc.contributor.author | Lương, Quý Phương | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Như Thảo | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mỹ Trang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:29:36Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:29:36Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278493 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859-2252 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nồng độ chất hỗ trợ tạo keo đến độ ổn định của dung dịch nano bạc sả = Effects of colloid concentrations to the stability of The nano-silver lemongrass solution | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.