Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLương, Thị Tú Uyên
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Bội
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Quảng
dc.contributor.authorLương, Quý Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Trang
dc.date.accessioned2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.available2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278493en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của nồng độ chất hỗ trợ tạo keo đến độ ổn định của dung dịch nano bạc sả = Effects of colloid concentrations to the stability of The nano-silver lemongrass solutionen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12020002.pdf690.97 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.