Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289
Title: | Thử nghiệm tạo chế phẩm vi gói synbiotic từ Lactobacillus casei và ứng dụng trong sản phẩm kẹo dẻo synbiotic. = Study on creating microencapsulated synbiotic products from lactobacillus casei strain and their application in making jelly synbiotic sweets | Authors: | Võ, Tâm Thành Nhân Nguyễn, Thúy Hương |
Keywords: | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.961-976 - ISSN.1859-3100 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281124 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv138V17S62020961.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.