Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289
Title: Thử nghiệm tạo chế phẩm vi gói synbiotic từ Lactobacillus casei và ứng dụng trong sản phẩm kẹo dẻo synbiotic. = Study on creating microencapsulated synbiotic products from lactobacillus casei strain and their application in making jelly synbiotic sweets
Authors: Võ, Tâm Thành Nhân
Nguyễn, Thúy Hương
Keywords: Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.961-976 - ISSN.1859-3100
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281124
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv138V17S62020961.pdf1.72 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.