Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Tâm Thành Nhân
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T03:21:14Z-
dc.date.available2023-12-12T03:21:14Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281124en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29289-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.961-976 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleThử nghiệm tạo chế phẩm vi gói synbiotic từ Lactobacillus casei và ứng dụng trong sản phẩm kẹo dẻo synbiotic. = Study on creating microencapsulated synbiotic products from lactobacillus casei strain and their application in making jelly synbiotic sweetsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V17S62020961.pdf
  • Size : 1,72 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.