Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28995
Title: | Ảnh hưởng của nồng độ enzyme và thời gian đến quá trình thủy phân sụn cá mập (Carcharhinus dussumieri) = Effects of the enzyme concentration and hydrolysis time to the process of shark cartilage (Carcharhinus dussumieri) hydrolysis | Authors: | Đinh, Hữu Đông Vũ, Ngọc Bội Nguyễn, Thị Mỹ Trang |
Keywords: | Tạp chí Khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.2 - tr.10-18 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283345 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28995 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S22020010.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.