Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28995
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đinh, Hữu Đông | |
dc.contributor.author | Vũ, Ngọc Bội | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mỹ Trang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:18:40Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:18:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283345 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28995 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.2 - tr.10-18 - ISSN.1859-2252 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nồng độ enzyme và thời gian đến quá trình thủy phân sụn cá mập (Carcharhinus dussumieri) = Effects of the enzyme concentration and hydrolysis time to the process of shark cartilage (Carcharhinus dussumieri) hydrolysis | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv400S22020010.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.