Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28855
Title: Nghiên cứu một số giải pháp kỹ thuật tách các hợp chất gây mùi, vị không mong muốn trong nước dừa già để sản xuất nước dừa ở quy mô công nghiệp = Study on some technical solutions to separating unwanted odour and flavour compounds in mature coconut water for industrial-scale coconut water production
Authors: Phạm, Tuấn Đạt
Nguyễn, Phương
Nguyễn, Trịnh Hoàng Anh
Mã, Thị Bích Thảo
Củ, Văn Thành
Nguyễn, Trường Thịnh
Lê, Thị Bảo Ngọc
Nguyễn, Phương Thảo
Keywords: Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.03 - tr.60 - 64 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279883
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28855
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V62S032020060.pdf314.96 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.