Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Tuấn Đạt
dc.contributor.authorNguyễn, Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Trịnh Hoàng Anh
dc.contributor.authorMã, Thị Bích Thảo
dc.contributor.authorCủ, Văn Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Trường Thịnh
dc.contributor.authorLê, Thị Bảo Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Phương Thảo
dc.date.accessioned2023-12-12T03:18:04Z-
dc.date.available2023-12-12T03:18:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279883en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28855-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.03 - tr.60 - 64 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu một số giải pháp kỹ thuật tách các hợp chất gây mùi, vị không mong muốn trong nước dừa già để sản xuất nước dừa ở quy mô công nghiệp = Study on some technical solutions to separating unwanted odour and flavour compounds in mature coconut water for industrial-scale coconut water productionen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V62S032020060.pdf
  • Size : 314,96 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.