Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27148
Title: Vai trò của axit salicylic đến khả năng chịu mặn cây đậu xanh ở giai đoạn cây con = The Role of Salicylic Acid (SA) on Salt Tolerance of Mungbean at Seedling Stage
Authors: Vũ, Tiến Bình
Trần, Anh Tuấn
Phạm, Tuấn Anh
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.391-400 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287462
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27148
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V18S062020391.pdf817.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

9
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.