Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Tiến Bình
dc.contributor.authorTrần, Anh Tuấn
dc.contributor.authorPhạm, Tuấn Anh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:19Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:19Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287462en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27148-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.391-400 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleVai trò của axit salicylic đến khả năng chịu mặn cây đậu xanh ở giai đoạn cây con = The Role of Salicylic Acid (SA) on Salt Tolerance of Mungbean at Seedling Stageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V18S062020391.pdf
  • Size : 817,46 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.