Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26866
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học tinh dầu vỏ quả cam sành (Citrus nobilis), chúc (Citrus hystrix) và chanh tây (Citrus limon)
Authors: Phạm, Thị Kim Phượng
Nguyễn, Bá Trung
Nguyễn, Thị Ngọc Hân
Nguyễn, Hữu Nghi
Lê, Thị Thanh Xuân
Keywords: Tạp chí Công Thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công Thương - 2020 - no.8 - tr.358-365 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286102
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26866
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S82020358.pdf539.84 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.