Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26866
Title: | Nghiên cứu thành phần hóa học tinh dầu vỏ quả cam sành (Citrus nobilis), chúc (Citrus hystrix) và chanh tây (Citrus limon) | Authors: | Phạm, Thị Kim Phượng Nguyễn, Bá Trung Nguyễn, Thị Ngọc Hân Nguyễn, Hữu Nghi Lê, Thị Thanh Xuân |
Keywords: | Tạp chí Công Thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công Thương - 2020 - no.8 - tr.358-365 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286102 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26866 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S82020358.pdf | 539.84 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
2
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
2
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.