Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740
Title: Sự thay đổi cấu trúc và tính chất hóa lý của maltodextrin dưới tác động của argon-plasma nguội ở áp suất khí quyển = Changes in Structure and Physico-Chemical Properties of Maltodextrin under Atmospheric Cold Argon-Plasma Treatment
Authors: Trịnh, Khánh Sơn
Nguyễn, Thùy Linh
Keywords: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2020 - no.141 - tr.57-62 - ISSN.2354-1083
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288701
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv140S1412020057.pdf781.44 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.