Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trịnh, Khánh Sơn | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thùy Linh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:25:32Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288701 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2020 - no.141 - tr.57-62 - ISSN.2354-1083 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật | en |
dc.title | Sự thay đổi cấu trúc và tính chất hóa lý của maltodextrin dưới tác động của argon-plasma nguội ở áp suất khí quyển = Changes in Structure and Physico-Chemical Properties of Maltodextrin under Atmospheric Cold Argon-Plasma Treatment | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv140S1412020057.pdf | 781.44 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.