Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Khánh Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:25:32Z-
dc.date.available2023-12-12T02:25:32Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288701en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25740-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2020 - no.141 - tr.57-62 - ISSN.2354-1083en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuậten
dc.titleSự thay đổi cấu trúc và tính chất hóa lý của maltodextrin dưới tác động của argon-plasma nguội ở áp suất khí quyển = Changes in Structure and Physico-Chemical Properties of Maltodextrin under Atmospheric Cold Argon-Plasma Treatmenten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv140S1412020057.pdf
  • Size : 781,44 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.