Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy đến tính chất hoá lý và chống oxy hoá của màng hạt Gấc (Momordica cochinchinensis Spreng)
Authors: Đặng, Thị Ngọc Dung
Lương, Thị Diễm Trang
Nguyễn, Ngọc Châu
Đặng, Thị Ngọc Hà
Keywords: Tạp chí Công Thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.96-103 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288510
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152020096.pdf423.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.