Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Dung
dc.contributor.authorLương, Thị Diễm Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Châu
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Hà
dc.date.accessioned2023-12-12T02:22:12Z-
dc.date.available2023-12-12T02:22:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288510en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.96-103 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ sấy đến tính chất hoá lý và chống oxy hoá của màng hạt Gấc (Momordica cochinchinensis Spreng)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152020096.pdf
  • Size : 423,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.