Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Dung
dc.contributor.authorLương, Thị Diễm Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Châu
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Hà
dc.date.accessioned2023-12-12T02:22:12Z-
dc.date.available2023-12-12T02:22:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288510en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25575-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.96-103 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ sấy đến tính chất hoá lý và chống oxy hoá của màng hạt Gấc (Momordica cochinchinensis Spreng)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152020096.pdf423.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.