Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24606
Title: | KHẢ NĂNG HẠN CHẾ OXY HÓA LIPID CỦA PHÂN ĐOẠN DỊCH CHIẾT GIÀU POLYPHENOL TỪ RONG NÂU SARGASSUM MCCLUREI TRÊN CƠ THỊT CÁ BỚP = LIPID OXIDATION INHIBITION CAPACITY OF A POLYPHENOLIC-RICH FRACTION FROM BROWN SEAWEED SARGASSUM MCCLUREI IN MINCED COBIA MUSCLES | Authors: | Nguyễn, Thế Hân Nguyễn, Lê Thùy Linh Nguyễn, Văn Minh Khổng, Trung Thắng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học & Công nghệ | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học & Công nghệ - Đại học Công nghiệp Hà Nội - 2020 - no.56 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302938 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24606 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
50672-325-154554-1-10-20200911.pdf | 806.16 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.