Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hân
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Thùy Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Minh
dc.contributor.authorKhổng, Trung Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:30Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:30Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302938en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24606-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học & Công nghệ - Đại học Công nghiệp Hà Nội - 2020 - no.56en
dc.subjectTạp chí Khoa học & Công nghệen
dc.titleKHẢ NĂNG HẠN CHẾ OXY HÓA LIPID CỦA PHÂN ĐOẠN DỊCH CHIẾT GIÀU POLYPHENOL TỪ RONG NÂU SARGASSUM MCCLUREI TRÊN CƠ THỊT CÁ BỚP = LIPID OXIDATION INHIBITION CAPACITY OF A POLYPHENOLIC-RICH FRACTION FROM BROWN SEAWEED SARGASSUM MCCLUREI IN MINCED COBIA MUSCLESen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50672-325-154554-1-10-20200911.pdf
  • Size : 806,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.