Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24366
Title: | ẢNH HƯỞNG CỦA XỬ LÝ SIÊU ÂM TỚI QUÁ TRÌNH THU NHẬN CHẾ PHẨM GIÀU PROTEIN TRONG BÃ NẤM MEN BIA | Authors: | Vũ, Thị Hường Phạm, Thị Thuỳ Dương Nguyễn, Đức Vạn Bửu |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.2 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303493 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24366 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
50895-1465-154813-1-10-20200925.pdf | 647.09 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.