Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24366
Title: ẢNH HƯỞNG CỦA XỬ LÝ SIÊU ÂM TỚI QUÁ TRÌNH THU NHẬN CHẾ PHẨM GIÀU PROTEIN TRONG BÃ NẤM MEN BIA
Authors: Vũ, Thị Hường
Phạm, Thị Thuỳ Dương
Nguyễn, Đức Vạn Bửu
Keywords: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.2
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303493
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24366
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
50895-1465-154813-1-10-20200925.pdf647.09 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.