Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283
Title: Ảnh hưởng của các điều kiện chiết tách đến hàm lượng polyphenol và flavonoid tổng của lá cây Mãng cầu xiêm (Annona muricata Linn.) = Effect of extraction conditions on total polyphenol and flavonoid content of Soursop leaves (Annona muricata Linn.)
Authors: Nguyễn, Văn Thủy
Nguyễn, Ngọc Quý
Phạm, Văn Thịnh
Nguyễn, Minh Tiến
Nguyễn, Thị Ngọc Quyên
Lê, Văn Minh
Nguyễn, Thị Xuân Liễu
Nguyễn, Thị Thùy Trang
Nguyễn, Thanh Tố Nhi
Huỳnh, Linh Tý
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303666
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.