Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283
Title: | Ảnh hưởng của các điều kiện chiết tách đến hàm lượng polyphenol và flavonoid tổng của lá cây Mãng cầu xiêm (Annona muricata Linn.) = Effect of extraction conditions on total polyphenol and flavonoid content of Soursop leaves (Annona muricata Linn.) |
Authors: | Nguyễn, Văn Thủy Nguyễn, Ngọc Quý Phạm, Văn Thịnh Nguyễn, Minh Tiến Nguyễn, Thị Ngọc Quyên Lê, Văn Minh Nguyễn, Thị Xuân Liễu Nguyễn, Thị Thùy Trang Nguyễn, Thanh Tố Nhi Huỳnh, Linh Tý |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303666 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.